06-2906 7251 info@ingedingen.nl
IngeDingen ontspannen in warm water, watersessie, watertherapie

Cliënten vertellen

 

 

 

 

 

 

 

Cliënten over IngeDingen 

 

 

 

Na een sessie met Inge voel ik me sprankelen. Ik heb door beelden, vergelijkbaar met dagdromen, inzicht gekregen in de samenhang van gebeurtenissen in mijn leven. Een nieuwe golf van creativiteit kan zich daardoor aandienen. Ik heb dingen kunnen loslaten via gedachtenflarden en mijn lijf voelt warm en flexibel.
Ik stel mij zo voor dat dit is hoe vreedzaam sterven voelt. Een met het water en vol overgave in de armen van degene die zich over je ontfermt.

Die overgave heb ik moeten leren. De rust en kalmte en het vertrouwen dat alles goed komt, dat is wel eens anders geweest. Toen ik in 2007 voor het eerst bij Inge kwam voor babyzwemmen en ik daarna voor mezelf een sessie had geboekt, voelde ik weerstand en controledrang bij mezelf. Ik werd afgeleid door drukke gedachten, liet me niet in houdingen ‘duwen’ en was meer bezig met Inge en de omgeving dan met mezelf.

Dat vertelde me veel over de wenselijkheid van de sessies en ik ben regelmatig blijven komen. Een peilstok voor mijn emotionele, mentale en fysieke staat. En, belangrijker, een kado voor mezelf!

Inmiddels geef ik vaak duosessies kado aan vriendinnen. Zo delen we de ervaring en wordt hij nog dieper.

Nikolet

 

 

 

Gisteren  voor een watersessie bij IngeDingen in het warme water van Centre du Lac gelegen. Was een cadeautje van Jannie IJzendoorn, Directeur Smara Opleidingen (waarvoor dank!). Bijzonder om te ervaren wat er onder begeleiding van Inge allemaal gebeurt in het water. Gedragen door het water vindt er een versterkte bewustwording plaats van wat er zich allemaal in je lichaam afspeelt. Veel inzicht gekregen op het gebied van mijn ademhaling. Dieper in de sessie toont zelfs het onbewuste zich. Geweldige ervaring! Mooie inzichten verkregen.
Frank Janse, www.frankjanse.nl

 

 

 

 

 

 

Ik heb tijdens mijn burnout periode vijf watersessies bij Inge gedaan. Het warme water en het bewegen daarin voelde fijn en ontspannen aan. Zo’n uur vliegt voorbij! Voor mij was het meest waardevolle aan deze sessies dat het water als een soort fysieke spiegel fungeerde. Steeds als ik het water lag, werd ik mij bewust van wat er zich binnenin mij afspeelde. Dit gaf mij inzichten, waarmee ik buiten het water weer aan de slag kon. Deze vijf sessies zijn daarom ook een belangrijk onderdeel van mijn proces geweest. Het water stroomde als het ware door de verschillende fases met mij mee.
De inzichten had ik echter niet verkregen zonder de begeleiding van Inge. Ze voelde goed aan wat ik nodig had, waardoor ik me vanaf het eerste moment veilig en comfortabel voelde. Hierdoor ontstond er optimaal ruimte voor mijn bewustzijnsontwikkeling.
Echt een aanrader voor als je je in een uitdagende periode in je leven bevindt of voor als je gewoon eens lekker wil ontspannen. Ik zeg doen!
Sander Minnee

 

 

 

 

 

 

De watersessies van Inge heb ik ervaren als een rijke waterbron: kristalhelder en puur. Door het ronddwalen in het woud van gedachten en emoties, kostte het soms moeite deze bron zelf te vinden in het dagelijks leven. Dankzij de watersessies raakte ik heel vertrouwd met de weg door het woud. Het vinden van de ruimte tussen de bomen, het herkennen van de wortels waar ik over struikelde, en het vertrouwen erop dat, zelfs als je vast komt te zitten, dan toch niet zult verdwalen.
De watersessies met Inge schepten nieuwe paden in mijn hersenen, paden die mij thuis kunnen brengen, naar ontspanning, openheid, geluk en inzicht. Een absolute aanrader!
Ester

 

 

 

 

 

 

Het water was weer heerlijk warm, de muziek zacht en ik kon heerlijk met Inge meebewegen. Ideale omstandigheden, eigenlijk leek het wel of ik in een soort trance belande. Mijn lichaam bewoog uit zichzelf, ik had daar totaal geen grip meer op. Het liet me voelen wat het allemaal kan. Geen beperkingen waar dan ook, geen pijntje te voelen. Blokkades? Nooit van gehoord. Hoewel, één blokkade liet zich in mijn rug voelen, de spanning steeg en op de top vloeide de spanning weer weg. Nog even de resten van de spanning in het water eraf kunnen schudden.
Nog steeds weet ik niet precies wat er gebeurde. Ik was erbij, heb het gevoeld, maar het laat zich moeilijk in woorden vertalen.
Achteraf was het een stukje tijdloosheid. Een stukje wat we samen in het water mochten ervaren.
Wat was het bijzonder. Dank voor je aanwezigheid, het ER ZIJN.
Yvonne

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 januari een klankbad gedaan bij Inge en Jessica. Ik stond er een beetje sceptisch tegenover en dacht nou ja ik zie het wel. Maar tot mijn verbazing gebeurde er heel veel. Ik voelde mij één worden met het water en kon mij niet meer bewegen en de klankschalen gaven zo’n rust in mij. Vond het een magische ervaring. Het brengt je dicht bij jezelf.
Margot

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de mooie watersessies die ik bij je mag doen. Je warmte en lieve, zachte benadering doen me altijd heel goed. Daardoor kom ik uit mijn schulp en word ik steeds meer de echte versie van mezelf.
Rieneke

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Of behoefte aan meer informatie?

Klik hier om contact op te nemen, gratis, vrijblijvend, ik help je graag.