06-2906 7251 info@ingedingen.nl

Laat mij je meenemen ‘van het land in het water’,

voor je reis naar binnen,

om te ont-dekken en voelen wie je werkelijk bent.

IngeDingen

 

 boven wordt onder

onder boven
dieper, groter, stiller
oneindig maar zo bekend
koesterend en toch vrij
ruimte in verbondenheid
stilte in beweging
zuiver liefde
ik adem

ik leef
ik ben

 

Even niet hoeven praten, geen woorden zoeken, niet denken …,

maar stilte, overgave, ontspanning, loslaten, … ‘zijn’.
Tijd voor jezelf, bij levensvragen, rouw, veranderingen, ziekte, of gewoon als stil cadeau.

Watersessie

Het leven is mooi. Maar soms heb je wat hulp nodig, iemand die je leven even samen met je draagt en wat lichter maakt. Dat is letterlijk en figuurlijk wat het element water doet. Drijvend in warm water word je gedragen, ben je licht, bijna gewichtloos, voel je geen enkele druk, glijdt alles langs je heen.

Ongeacht of je te kampen hebt met stress, trauma’s, een burn-out, rouw of ander lijden, een Watersessie verlicht en heelt, hoe pijnlijk of heftig de situatie waarin je nu zit ook is. Wil je meer weten? Klik op de foto!

Over Inge

Als overtuigd natuurmens spreken alle elementen mij aan, maar ik heb al mijn hele leven een fascinatie voor water. Water geeft mij op de meest natuurlijke wijze alles en is het element waar ons leven begint.

Aan ‘een vreemde’ vragen je te helpen op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent, of eerlijk zeggen dat je het gewoon even niet meer weet … bijna niemand vindt dat makkelijk. En dan ook nog het vertrouwde land verlaten … Om die drempel te verlagen, vertel ik je graag iets over mezelf. Klik op de foto!

Coaching doe ik ook aan land, in de natuur. De natuur omarmt ons, met alle elementen, geluiden en geuren; wij zijn onderdeel van de natuur! De natuur heeft haar eigen tempo van bewegen, bijvoorbeeld in jaargetijden. Door de natuur in te lopen, ermee te verbinden, ga je de wind weer horen en voelen op je huid. De zon die je verwarmt, waar mag jouw vuur weer aan? De regen die verkoelt, natuur van water voorziet om te groeien, wat in jou wil kunnen stromen? Ontdek wat een Landsessie voor je kan doen, klik op de foto!

The journey between life and death
flows peacefully as a slowly winding River.
(
Basho)

Ik geloof in de natuurlijke flow van het leven. Tijdens het aardse leven mag alles er al zijn, zeker in mijn water- en landsessies. Maar ook het einde van het aardse leven en de overgang kan zo mooi zijn … van een rustig stromend riviertje, tot intens hoge golven. Alles is goed, alles mag er zijn, alles zal ik met je dragen. Klik op de foto!

Vragen?

Of behoefte aan meer informatie?

Klik hier om contact op te nemen, gratis, vrijblijvend, ik help je graag.